کاربرد سقف های کاذب در انواع ساختمان مسکونی، اداری و تجاری

<strong>کاربرد سقف های کاذب در انواع ساختمان مسکونی، اداری و تجاری</strong>

امروزه در بسیاری از ساختمان ها از سقف کاذب برای طراحی و دکور سقف  استفاده می کنند. شرکت آکس طرح و ساخت نماینده و عاملیت رسمی شرکت کناف ایران در زمینه پخش، فروش و اجرای انواع سقف کاذب در خدمت شما مشتریان محترم می باشد.

چون از استاندارد بالایی برای زندگی و کار برخوردار هستند. سقف کاذب می تواند به عنوان یکی از اجزای تکمیل کننده دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار بگیرد. سقف کاذب را با در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی، نوع طراحی و کاربرد آن می توان انتخاب کرد.

مهم ترین مزیت سقف های کاذب، قابل اجرا بودن روی اکثر سقف ها و فضای داخلی با تنوع فراوان در رنگ و طراحی می باشد.

سقف های کاذب از انواع مختلفی برخوردار است که به چند نمونه از مدلهای پرکاربرد آنها می پردازیم.

  1. سقف کاذب کناف
  2. سقف کاذب پی وی سی
  3. سقف کاذب کشسان
  4. سقف کاذب آسمان مجازی
  5. سقف کاذب تایل گچی
  6. سقف رابیتس
  7. سقف کاذب شبکه
  8. سقف فلزی

کاربرد سقف های کاذب در انواع ساختمان

سقف های کاذب در بخش های مختلف ساختمان از جمله سالن پذیرایی، تی وی روم، آشپزخانه، اتاق خواب و حتی سرویس ها قابلیت اجرا و نصب را دارد. در ضمن سقفهای کاذب را علاوه بر ساختمان های مسکونی، در ساختمان های اداری، تجاری، آموزشی و درمانی نیز به کار می برند. سقف های کاذب مزایای بی شماری دارند که در ادامه چند مورد از مهمترین آنها را برایتان شرح می دهیم.

مزایای سقف کاذب

از مزایای سقف کاذب برایتان صحبت خواهیم کرد تا شما اطلاعات کافی برای بعد از نصب سقف کاذب را داشته باشید.

  1. هزینه اجرای سقف کاذب در مقایسه با تعمیر و بازسازی سقف اصلی بسیار به صرفه تر خواهد بود.
  2. سقف کاذب قابلیت جا به جایی دارد.
  3. 3.      دسترسی به تأسیسات زیرین آن راحت می باشد.
  4. این سازه ها سرعت نصب بالایی دارند.
  5. سقف کاذب نقش اصلی در ایجاد عایق صوتی مابین طبقات هر ساختمان را بازی میکند.
  6. شما با وجود سقف کاذب عایق صوتی و حرارتی را همزمان با هم خواهید داشت.
  7. سقف کاذب  لوله ها و سیم کشی های رد شده در زیر سقف اصلی را پوشش میدهد.
  8. سقف کاذب پایه ایجاد یک نورپردازی عالی و شیک و زیبا برای فضای داخلی شما خواهد بود.

انتخاب بهترین سازه کاذب

برای انتخاب بهترین سقف از بین سقفهای کاذب، ابتدا با سقفهای کاذب موجود و پرکاربرد در بازار آشنا شوید. از محبوب ترین و پرفروش ترین این سقفها می توان به سقف کناف، سقف پی وی سی pvc، سقف کشسان، سقف آسمان مجازی، سقف رابیتس، سقف کاذب چوبی، سقف کاذب گچی و شبکه اشاره نمود. هر کدام از این سقفهای کاذب طرح ها و مدلهای متنوعی با کارایی و کاربرد متفاوت دارند.

انواع سقف کاذب

در ادامه از انواع سقف کاذب چند نمونه سقف کاذب پرطرفدار و محبوب را برایتان شرح می دهیم.

سقف کاذب کناف

سقف کاذب کناف نصب سریع و آسانی دارد  و نتیجه نهایی  بدون ریخت و پاش های معمول به پایان خواهد رسید.

سقف کاذب رابیتس

یکی از ویژگی های منحصر بفرد این نوع سقف آن است که در زمان نصب، بیشتر ملات های ایجاد شده به این سقف می چسبد و از این رو از ترک خوردن آن جلوگیری می کند. رابیتس در دو نوع برجسته و مسطح تولید می شود که نوع برجسته آن برای دهانه های بزرگ و نوع مسطح آن برای دهانه های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. از مزایای این نوع سقف می توان به دسترسی آسان به مصالح، طرح پذیری متنوع و سرعت اجرای مناسب آن اشاره نمود.

سقف کاذب گچی

این نوع سقف در ابعاد ۶۰×۶۰ و در طرح ها و جنس های مختلف ارائه خواهند شد. بطور کلی هزینه های مرتبط با این نوع سقف نسبت به سقف های دیگر کاملا مقرون به صرفه تر است.

سقف کاذب کشسان

بکارگیری این سقف ها علاوه بر زیبایی سبب می شود تا در صورت نشت آب، بدون آسیب رسیدن به وسایل منزل، آب پشت این سقف جمع شود و توسط افراد متخصص تخلیه شود.

سقف کاذب چوبی

وجود عنصر چوب اگر در هماهنگی با دیگر عناصر دکوراسیون منزل باشد، جلوه ای خاص و فضایی الهام بخش از طبیعت برایتان ایجاد می کند.

سقف کاذب آسمان مجازی

این نوع سقف کاذب از جنس تایل شیشه ای ساخته شده و در ابعاد خاص خود در بازار موجود می باشد. این نوع سقف قابلیت چاپ روی تایل خود نیز دارد. سقف کاذب آسمان مجازی دارای خاصیت ضد باکتری و دافع گرد و غبار می باشد. سقف کاذب آسمان مجازی قطعه ای کوچک از طبیعت زیبا را به شما ارمغان میدهد. سقف آسمان مجازی قابلیت شستشو با آب و مواد شوینده را دارد.

سقف کاذب پی وی سی

  • عایق حرارتی است؛
  • عایق صوتی است؛
  • بسیار سبک است؛
  • شکل، طرح و رنگ‌های بسیار متنوعی داره؛
  • بسیار سریع و آسان نصب میشه؛
  • طول عمر بالایی داره؛
  • قابلیت تعویض داره؛
  • در برابر حشرات، قارچ و باکتری مقاوم هست؛
  • دسترسی به تأسیسات برقی و لوله‌کشی پشت سقف کاذب فراهمه؛
  • نیار به اقدام خاصی برای نگهداری نداره؛

نحوه اجرای سقفهای کاذب

سقفهای کاذب به سقف اصلی و دیوارهای اطراف متصل می گردد و سازه اصلی بار آن را تحمل می کند. این سازه برای عایق نمودن سقف در برابر صدا و حرارت، اجرای نورپردازی های دکوراتیو و پوشش سیم های تأسیسات کاربرد دارد. در اکثر خانه های امروزی می توان نمونه های مختلف آن را در بخش های مختلف مشاهده کرد. این سقف ارتفاع اتاق را کاهش می دهد. به همین منظور برای جلوگیری از ایجاد فضایی محدود و تنگ آن را لزوما دیوار به دیوار اجرا نمی کنند. امروزه با خلق ایده های جدید، طرح های متنوعی برای این سقف ارائه می شود. شما می توانید با توجه به سلیقه و دکوراسیون مورد نظر آن ها را انتخاب نمایید.

سقف کاذب برای آشپزخانه

با استفاده از سقف کاذب می توانید فضای آشپزخانه خود را بسیار دلنشین و جذاب کنید. با این متریال و طراحی خلاقانه محیط آشپزخانه شما تغییر بسیاری خواهد کرد. برای انتخاب طرح سقف کاذب آشپزخانه شما محدودیی نخواهید داشت.

سقف کاذب سالن پذیرایی

از انواع طراحی سقف کاذب اختصاصی پذیرایی، می توان به طراحی مدرن، ساده، کلاسیک و دکوراتیو اشاره نمود. برای نصب و اجرای هر کدام از این طرح ها، روش و متریال خاصی به کار می رود. از محبوب ترین و پرکاربردترین متریال هایی که امروزه طرفداران بسیاری دارد، سقف کاذب کناف، سقف کشسان وسقف پی وی سی می باشد. در زمان نصب و اجرای این متریال های محبوب، با نورپردازی مناسب جلوه و جذابیت کار دوچندان می گردد.

سازه ها و متریال های جدید علاوه بر تنوع در طرح و رنگ و زیباسازی فضا، به عنوان پوششی برای کابل های برق، شیرآلات، تاسیسات و غیره عمل می کنند. در ضمن از آنها به عنوان عایق صوتی و حرارتی نیز می توان بهره مند گردید.